At drive fiskeopdræt er et erhverv, som kræver megen planlægning og konstant overvågning, hvis ikke dine processer er automatiseret og optimeret. Med en speciallavet foderautomat til fiskeopdræt og dambrug, sikrer du ikke kun precision, du får også et værktøj som automatiserer og optimerer dine daglige arbejdsgange.

Søger du en foderautomat til fiskeopdræt der udfører præcis fodring, hvor hvert emne er specialsvejset af et firma med mange års erfaring indenfor branchen? Så er Andersen Steel Company din foretrukne samarbejdspartner.

Perfekt automatisering af fodringen med vores foderautomater

Uanset om det er fodermaskine til dambrug eller til fiskeopdræt, så er automatisering en essentiel nødvendighed. Vores foderautomater er designet in-house og fremstilles af vores eget team af erfarne fagfolk. Denne kombination af design og fremstilling, sammensættes til et solidt produkt, som er skræddersyet kundens behov og ønsker. Vi forstår værdien i at kunne specialfremstille foderautomater, sådan at de tilpasses din brug.

Vores speciallavede foderautomater adskiller sig ved:

 • Større kapacitet
 • Bedre individuelle fodringer af dammene
 • 1 automat der dækker 2 damme, så sparer man en foderautomat
 • Ca. 2 timers besparelse i fodertimer pr. dag
 • Hurtigere reaktion ved iltsvind - foderautomaten kan lukkes uden at skulle tømme automaten

Alle foderautomater fremstilles og installeres med den nødvendige indmad, sådan at de er funktionsdygtige så snart I modtager dem. Vi hjælper også med opsætning og monteringen. Vores foderautomater bliver brugt i mange forskellige typer af opdræt med forskellige fiskearter.

Din partner til foderautomater til fiskeopdræt 

Alle vores foderautomater til dambrug og fiskeopdræt er udstyret med teknologi, som gør det muligt at styre fodringen præcis, sådan at dine fisk altid får den rigtige mængde foder på det rigtig tidspunkt. Foder, fodringsmængde og tidspunkt for fodring er en vigtig del af fiskeopdræt og sikrer at dine fisk har det godt. 


Når du arbejder med Andersen Steel får du:

 • Ekspertise indenfor mange forskellige felter, som åbner for alternative skræddersyede løsninger til fodermaskiner
 • Mange års erfaring med svejsning, som sikrer dig et godt resultat
 • En sparringspartner der finder løsninger på dine problemer
 • Moderne løsninger som sikrer præcis fodring af fisk
 • Nem installation og opsætning, hvor vi selvfølgelig hjælper til
 • Håndværk og materialer i høj kvalitet, som holder i mange år

Til fiskeopdræt findes der mange forskellige løsninger og ekstra produkter, som er nødvendige for at systemet fungerer optimalt. Vi tilbyder også svejsning og fremstilling af disse produkter fx. pendul, fodertragt og monteringsbeslag mm. Hos Andersen Steel Company arbejder vi ikke kun med foderautomater til fiskeopdræt, vi har udviklet mange andre produkter til forskellige industrier, som bidrager til hvordan vi løser forskellige opgaver. 

Når du samarbejder med os, vil det være løbende dialog, sådan at vi forstår dine behov og hvilke udfordringer og krav du har til dit fiskeopdræt eller dambrug. Derved sikrer vi os den bedste løsning, der opfylder dine specifikke krav.

Ikke kun foderautomater til fisk

Andersen Steel Company laver ikke kun produkter til fiskeopdræt, vi løser også mange forskellige og kreative opgaver for vores kunder. Inde på vores side med referencer, kan du læse og se mere om vores mange forskellige opgaver. Her er både opgaver indenfor fiskeopdræt, men også mange andre typer af erhverv. Vi tilbyder desuden PE-svejsning, svejsning i aluminium, kantbukning og valsning.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit foderanlæg og fiskeopdræt. Vi kan kontaktes på følgende måder, på telefon 22 39 90 25 eller ved at sende os en mail på ca@andersenssteel.dk. Vi har også en kontaktformular. Her kan du stille spørgsmål eller skrive hvis du har nogle specifikke krav. Det vil danne grundlag for at vi tager kontakt til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.