Mit navn er Christian og jeg leverer bundsolide svejsede produkter til virksomheder, der har brug for driftssikre emner tilpasset specifikke behov.

Jeg er en selvstændig ildsjæl med en tårnhøj arbejdsmoral, der ses i mine produkters kvalitet og detalje. De produkter jeg svejser, indgår som et led i en installation hos kunden og levering til tiden er derfor altafgørende – at det leverede produkt også er i den bedste kvalitet er en selvfølge!

Det er min erfaring siden 2010 inden for metalindustrien, heriblandt 4 år som certifikatsvejser, jeg trækker på i det daglige smedearbejde. I de år har jeg primært svejset efter Siemens’ og Legos krav, så jeg tør godt garantere, at niveauet altid er højt og stabilt. Desuden har jeg været kontraktarbejder på Europas 2 største raffinaderier, hvor svejse opgaverne har været mange og meget forskellige. Med andre ord har jeg specialiseret mig i at svejse under de skrappeste krav, der er.

Egentlig er jeg uddannet landmand og derefter kørte jeg maskinstation i nogle år. Det var her, jeg lærte at arbejde selvstændigt, og her jeg udviklede solide tekniske evner inden for maskineri og udstyr. Det viser sig, når der skal løses nye svejseopgaver inden for en kort tidsramme.

Der står et 12-tal på eksamensbeviset, og det er jeg drøn stolt af. Desuden har jeg et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere at trække på, indenfor f.eks. laserskæring og CNC-bearbejdning.

Men jeg håndterer selv langt de fleste svejse opgaver fra start til slut – det betyder, at der er kort kommunikationsvej, hurtig ekspedering og personlig håndtering – alt sammen noget, der ses i slutproduktets kvalitet og ikke mindst pris.

Når du bestiller et produkt hos Andersen Steel Company kan du forvente en samarbejdspartner, der er omstillingsparat, leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og frem for alt følger med udviklingen.

For eksempel er jeg nu også leveringsdygtig i plastsvejsning, fordi det er en billig og solid måde at fabrikere emner på og det var noget kunderne efterspurgte, så naturligvis måtte jeg også lære mig at svejse i plast.

Så om du har brug for plastsvejsning, almindelig svejsning, kantbukning, valsning eller noget helt femte, så kontakt mig, og du får et uforpligtende overslag i løbet af kort tid.