Har du spørgsmål? Ring idag på
22399025
Har du spørgsmål? Ring idag på
24 60 04 25

Svejsning i stål

Vi tilbyder svejsning i stål, også kendt som CO2-svejsning.

 

Andersens Steel Company har flere års erfaring inden for svejsning i stål. Det gælder flere forskellige svejsetyper. Fortrinsvis bruger vi CO2-svejsning, når vi svejser i stål, da det er en af de hurtigste måder at svejse på uden at gå på kompromis med resultatet.

 

MIG svejsning (Metal Inert Gas) er en af de mest anvendte og almindelige svejsemetoder i Vesteuropa, USA og  Japan. MIG svejsning går under kategorien beskyttelsesgassvejsning, hvilket også gælder MAG og TIG svejsning. MIG og MAG svejsning minder meget om hinanden, men forskellen er, at du ved MIG bruger inaktiv gas - og modsat aktiv ved MAG.

 

MIG/Mag svejsning, som også benævnes CO2 svejsning, er en svejsemetode, hvor svejsematerialet, dvs. tråden, tilsættes løbende under svejsningen.

 

Svejsning med rørtråd er også en mulighed. Rørtråden har den fordel, at når den er indstillet korrekt, så er det kun en “slagge”, der skal rengøres og sprøjt minimeres. Når vi snakker rørtrådssvejsning i stål med krav og større a-mål (svejsesømmens størrelse ved kantsømssvejsning), vil det være en fordel at have en massiv bundstreng og en fluxfyldt dækstreng.

TIG-svejsning bruges også meget til svejsning i stål. Den lidt langsommelige svejsemetode er yderst effektiv til at opnå en høj finish.

 

 

Vi har også erfaring med elektrodesvejsning, som bruges til montage. Det er en langsommelig proces, men til gengæld er den yderst effektiv udendørs, hvor vejr og vind spiller ind.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi konstruerer prototyper men laver også serier af emner.
2239 9025ca@andersenssteel.dk

Hvad kan vi
HJÆLPE med?

Udfyld formularen eller ring på
22 39 90 25.


Skriv en anmeldelse af os på​ FacebookAndersens Steel Company - Lergårdvej 5, 6040 Egtved
Telefon: +45 22 39 90 25
ca@andersenssteel.dk