Vi tilbyder svejsning i stål, også kendt som co2-svejsning

Andersen Steel Company har flere års erfaring inden for svejsning i stål. Det gælder flere forskellige svejsetyper. Fortrinsvis bruger vi CO2-svejsning, når vi svejser i stål, da det er en af de hurtigste måder at svejse på uden at gå på kompromis med resultatet.

MIG svejsning (Metal Inert Gas) er en af de mest anvendte og almindelige svejsemetoder i Vesteuropa, USA og  Japan. MIG svejsning går under kategorien beskyttelsesgassvejsning, hvilket også gælder MAG og TIG svejsning. MIG og MAG svejsning minder meget om hinanden, men forskellen er, at du ved MIG bruger inaktiv gas - og modsat aktiv ved MAG.

MIG/Mag svejsning, som også benævnes CO2 svejsning, er en svejsemetode, hvor svejsematerialet, dvs. tråden, tilsættes løbende under svejsningen.

Professionelt svejsearbejde med bred erfaring

Andersen Steel Company tilbyder ikke kun svejsning i stål, vi tilbyder også en lang række andre muligheder og arbejdsopgaver, som vi kan skræddersy til netop dit behov. Vi arbejder blandt andet med svejsning i rustfri stål og og svejsning i plast - Disse forskellige kompetencer muliggør at vi kan modtage opgaver fra mange forskellige erhverv.

Når du arbejder med Andersen Steel Company får du:

  • Høj kvalitet: Højkvalitets arbejde med ensartet og pålidelig svejsning.
  • Sikkerhed: Stor erfaring med forskellige materialer og med at anvende de rigtige sikkerhedsprocedurer.
  • Effektivitet: Udfører arbejdet hurtigere og mere effektivt end en ikke-faglært svejser.
  • Specialiseret viden: Bred vifte af kompetencer og arbejdsopgaver

Det er vigtigt at understrege vigtigheden i at samarbejde med en professionel fagperson, når du skal have skræddersyede løsninger i svejsning af stål.

Svejsning med rørtråd er også en mulighed. Rørtråden har den fordel, at når den er indstillet korrekt, så er det kun en “slagge”, der skal rengøres og sprøjt minimeres. Når vi snakker rørtrådssvejsning i stål med krav og større a-mål (svejsesømmens størrelse ved kantsømssvejsning), vil det være en fordel at have en massiv bundstreng og en fluxfyldt dækstreng.
TIG-svejsning bruges også meget til svejsning i stål. Den lidt langsommelige svejsemetode er yderst effektiv til at opnå en høj finish.

Vi har også erfaring med elektrodesvejsning, som bruges til montage. Det er en langsommelig proces, men til gengæld er den yderst effektiv udendørs, hvor vejr og vind spiller ind.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 22 39 90 25 eller ved at sende en mail til os på ca@andersenssteel.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.