Valsning af stål

Valsning vil sige at gøre en metalplade rund. Det kan f.eks bruges når man lavet et drikketrug til dyr.

Ved hjælp af vores profilvalse, kan vi også lave bukkeradius på et metalrør, så vi er sikret at man går den ret rette diameter på det emne der skal valses..

Ved valsning får du et helt glat rør hvilket er en af de helt store fordele ved valsning. Det er også derfor man ofte ser at denne metode er anvendt til f.eks. at lave gelænder på en terrasse eller en trappe.

Når man valser, tager man det emne man arbejder med og ønsker valset og fører ind i valsemaskinen. På maskinen indstiller man den ønskede form og så vil 3 eller flere roterende valser forme emnet så det får det ønskede form.

Vi ved at arbejde med rør, metalplader og valsning kan være meget teknisk og udfordrende. Så hvis du er usikker på hvordan dit projekt får det bedste resultat, kan du komme forbi værkstedet eller kontakte os på 24 60 04 25. Og så vil vi give dig vores faglige vurdering, og hjælpe dig med alt fra materialevalg, størrelser på rør og bukkeradius, så du får et endeligt resultat som lever op til de forventninger du havde fra start.

Hos Andersen Steel Company tilbyder vi også PE-svejsning, svejsning i aluminium, kantbukning og valsning af plader. Pladevalsning anvendes til pladeemner, der skal være runde som rør eller blot have en runding af emnet.

Valsning af både rustfri og sort jern

Det er muligt at få valsning af rustfrit og sort jern på vores værksted. Vi har valse maskiner til hvert formål, det er nemlig meget vigtig ikke at føre brug af samme maskine til de to typer metal. 

Når man valser sortstål vil det efterlade mikroskopisk jernstøv. Hvis man så laver en valsning af rustfrit stål, vil jernstøvet sætte sig på det rustfrie stål og det resultere i at man vil opleve at det begynder at ruste.

Valsemaskiner til alle typer valsning

Vores kunders ønsker er meget forskellige og derfor har vi flere valsemaskiner, så vi altid har mulighed for at realisere alle opgaver indenfor valsning.

Vi har en valse til rustfri emner, der kan tage emner op til 1500×6,5mm. Den trækker på alle 3 valser, hvilket sikrer høj finish.

Til rør profiler har vi en Zopf 1119r profilvalse med POM-hjul hovedsageligt til valsning af rør i forskellige dimensioner.

Til det sorte stål har vi en Kumla/Backteman 1000×5 valse.

Derudover har vi også en lille vvs-valse til tyndplade emner. 

Er du i tvivl, om dit hvordan dit projekt skal svejses eller om det skal valses, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. 22 39 90 25ca@andersenssteel.dk