Rustfri stål, som materiale, er yderst populært at bruge i mange forskellige erhverv og industrier. Det skyldes dets evne til at være modstandsdygtig overfor slid, rust og korrosion. Det har en lang levetid, som det gør det oplagt til mange forskellige applikationer. Andersen Steel Company har mange års erfaring med svejsning i rustfri stål, hvor vores lokaler er indrettet efter rustfri konstruktioner, og i den forbindelse er vi er meget omstillingsparate. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som passer præcis til dit behov.

Vi udfører hovedsageligt svejsning af rustfri stål med TIG, som er den mest brugte metode at svejse i rustfri stål med, specielt i tyndt materiale er tig svejsningen optimal da man nemt kan styre varmen i materialet.

Vi svejser også med CO2, der har rustfri tråd i. Det er en hurtigere måde at svejse på, men det er helt op til kunden, hvad de ønsker. Vi giver altid en anbefaling baseret på tidshorisont og emne.

Tig svejsning i rustfrit stål

Er du i tvivl, om svejsning med TIG eller rusfri tråd er det bedste til dit projekt i rustfri stål, så tag kontakt og få vores vurdering og et uforpligtende tilbud.
Benævnelsen TIG er en forkortelse af Tungsten Inert Gas. T - Tungsten er betegnelse for wolfram. Wolfram er et metal, der har et smeltepunkt på over 3.300 °C, dvs. mere end dobbelt så højt som smeltepunktet på de metaller, man normalt svejser i.
IG - Inert Gas er betegnelsen for inaktiv gas, dvs. en gasart, som har den egenskab, at den ikke indgår i kemiske forbindelser med andre stoffer.

I Tyskland benævnes metoden ofte WIG-svejsning, hvor W står for wolfram. TIG-svejsning er den internationale og danske standardiserede betegnelse for svejsemetoden.
I henhold til DS/EN 24063 er svejsemetoden angivet med nr. 141. Hos Andersen Steel Company har vi mange kunder inden for fiskeopdræt, og det kræver til tider, at vi kommer ud til dambrugene og svejser. Der bruger vi rustfri elektroder, som fås i alle størrelser. 

Vælg den rigtige fagperson

Med mere end 10 års erfaring indenfor svejsning og metalindustrien, er det vigtigt for os at understrege hvor vigtigt det er at samarbejde med en professionel fagperson. Ikke nok med at din opgave bliver løst rigtigt og på et højt niveau, så bliver den også løst til tiden.

Når du samarbejder med Andersen Steel Company får du:

  • Høj kvalitet: Ensartet svejsning fra en erfaren fagperson
  • Sikkerhed: Årevis erfaring sikrer effektive og sikre arbejdsgange, som følger alle sikkerhedsprocedure
  • Effektivitet: Opnå hurtigt det ønskede resultat uden at gå på kompromis med resultatet
  • Specialiseret viden: Vi har erfaring indenfor mange typer af svejsning og erhverv

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag - sammen planlægger og designer vi din skræddersyede løsning. Vi deltager aktivt i alle trin fra planlægning til udførsel af svejsningen i rustfri stål. Vi kan kontaktes på telefon 22 39 90 25 eller ved at skrive en mail til os på ca@andersenssteel.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.