PE Svejsning udført med præcision og kvalitet

PE-svejsning er en metode som bliver brugt mere og mere. Vi oplever det dog mest inden for vand, aquakulturen og spildevand.

Uanset hvad du skal bruge af PE-svejsning står vi altid klar til at realisere dit projekt. Hos Andersen Steel Company kan vi næste påtage os alle typer opgaver indenfor svejsning af plast, store som små igennem vores søster selskab SolidPlast.dk

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med svejsning af plast materialer står vi altid klar til en snak omkring din opgave, og sammen finden den rette løsning.

Udover PE-svejsning og arbejde med plastik, kan vi også står for svejsning i aluminum, rustfrit stål, valsning eller kantbukning.

Samlingsmetoder ved PE-Svejsning

Når man laver en samling med plastmaterialer kan det gøres på ved flere forskellige samlingsmetoder. Arbejdet med PE-svejsning kræver stor ekspertise og præcision. Hos Andersen Steel/SolidPlast tilbyder vi PE-svejsning med samlingsmetoderne Pladestuk svejsning, extrudersvejsning og svejsning med en varmluft plastsvejser.

Vores metoder er yderst effektive, og giver en solid PE-svejsning som holder tæt og kan modstå hårde træk uden at svejsning går fra hinanden.

Extruder svejning svarer lidt til stålverdens CO2-svejser. Af varmluftsvejsere brugere vi blandt andet Leister håndapparatet.

Vores plade stuksvejser har en brede op til 4 meter og kan svejse plader op til 70mm tykke. 

Afhænging af den enkelte PE-svejsning gør vi selvfølgelig brug af den samlingsmetode der giver det bedste slutresultat. Vi går meget i at alle emner der er PE-svejset på vores værksted, er af allerhøjeste kvalitet.

Hvad kan man få svejset i plast

Hos Andersen Steel Company kan vi udfører svejsning af rør, tanke, beholdere, og meget mere i plast. Det er dog også muligt at lave mange andre ting med PE-svejsning.

Fordi plastsvejsning er en billig og solid måde og fabrikere emner på, ser man det anvendt i stadig højere grad. 

Det er lige før at det kun er fantasien der sætter grænser for hvilke elementer i plast der kan svejses.

Lad solidplast klare alt PE-Svejsning

Har du brug for en dygtig svejser til at stå for PE-svejsning kan du altid kontakte os på 22 39 90 25 eller komme forbi vores værksted. Det er altid muligt at få vores faglige vurdering og rådgivning med på vejen så dit projekt bliver så godt som muligt.