Har du spørgsmål? Ring idag på
22399025
Har du spørgsmål? Ring idag på
24 60 04 25

Svejsning i rustfri stål

Lokalerne hos Andersens Steel Company er indrettet efter rustfri konstruktioner, og i den forbindelse vi er meget omstillingsparate.

Vi udfører hovedsageligt svejsning af rustfri stål med TIG, som er den mest brugte metode at svejse i rustfri stål med, specielt i tyndt materiale er tig svejsningen optimal da man nemt kan styre varmen i materialet.

Vi svejser også med CO2, der har rustfri tråd i. Det er en hurtigere måde at svejse på, men det er helt op til kunden, hvad de ønsker. Vi giver altid en anbefaling baseret på tidshorisont og emne.

Klik her for et uforpligtende tilbud på din svejseopgave

TIG svejsning i rustfrit stål

Er du i tvivl, om svejsning med TIG eller rusfri tråd er det bedste til dit projekt i rustfri stål, så tag kontakt og få vores vurdering og et uforpligtende tilbud.

Benævnelsen TIG er en forkortelse af Tungsten Inert Gas. T - Tungsten er betegnelse for wolfram. Wolfram er et metal, der har et smeltepunkt på over 3.300 °C, dvs. mere end dobbelt så højt som smeltepunktet på de metaller, man normalt svejser i.

IG - Inert Gas er betegnelsen for inaktiv gas, dvs. en gasart, som har den egenskab, at den ikke indgår i kemiske forbindelser med andre stoffer.

I Tyskland benævnes metoden ofte WIG-svejsning, hvor W står for wolfram. TIG-svejsning er den internationale og danske standardiserede betegnelse for svejsemetoden.

I henhold til DS/EN 24063 er svejsemetoden angivet med nr. 141. Hos Andersens Steel Company har vi mange kunder inden for fiskeopdræt, og det kræver til tider, at vi kommer ud til dambrugene og svejser. Der bruger vi rustfri elektroder, som fås i alle størrelser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud vedrørende dit projekt. Vi konstruerer prototyper men laver også serier af emner.

 

TIG svejsning i rustfri stål af andersen steel

Hvad kan vi
HJÆLPE med?

Udfyld formularen eller ring på
22 39 90 25.


Skriv en anmeldelse af os på​ FacebookAndersens Steel Company - Lergårdvej 5, 6040 Egtved
Telefon: +45 22 39 90 25
ca@andersenssteel.dk