Alt indenfor svesjning i aluminium

Aluminium er blødere end mange af de andre metaller, og derfor kræver det også en særlig ekspertise når det kommer til alu svejsning. Ud over de udfordringer der kan være forbundet med at det er et noget blødere metal, så har aluminium også en højere smeltetemperatur på ydersiden end på den side man svejser i.

Det sætter nogle store krav til os når vi arbejder med svejsning af aluminium, og derfor besidder vores medarbejder også den nødvendige uddannelse, viden og kompetencer så alt der forlader vores værksted er af den højeste kvalitet.

Aluminium er at foretrække når man skal have lavet lettere konstruktioner, da det er et utrolig let metal. Man ser ofte at det bliver brugt til både, biler, skibe og trapper. Hos Andersen Steel Company udfører vi alt svejsearbejde med aluminium, der er ikke en opgave der er for lille eller for stor for os.

Vi laver mange specialopgaver hvor vi laver emner til kunderne ud fra deres helt specifikke behov. Vi svejser også i stål og rustfrit stål, samt tilbyder kantbukning, valsning og PE-svejsning.

Vi konstruerer prototyper men laver også serier af emner. Emnerne konstruerer vi selv i design-programmet Inventor og så har vi et stærkt netværk og trække på til opgaver med laserskæring og CNS-bearbejdning.

Tig svejsning i aluminium

Der findes flere forskellige svejsemetoder, men TIG-svejsning er klart den flotteste. Det er en lidt langsommere metode, men her får du en virkelig flot finish. Man kan bruge TIG svejsning til aluminium, almindeligt stål, rustfrit stål og kobber. Så derfor er metoden meget alsidig.

Fordele ved TIG svejsning

  • Pæn svejsestreng
  • Universal metode

kan bruges på mange typer metaller Man gør oftest brug af TIG svejsning når man arbejder med tyndere materialer.

Mig svejsning i aluminium

MIG svejsning er en af de mest udbredte metoder inden for svejsning, MIG svejsning i aluminium er også noget som vi til tider gør brug af, men TIG metoden forekommer meget oftere. Ved MIG svejsning tilsætter man en massiv tråd som svejses på emnet.

Fordele ved MIG svejsning

  • Høj svejseeffektivitet
  • Svejsestreng i høj kvalitet
  • Større muligheder i forhold til størrelser og antal materialer som skal svejses sammen

Det kræver erfaring og evner at lave gode og solide svejsninger ved MIG metoden, og derfor er det vigtigt at vælge en smed som besidder disse evner. Du kan uden at tøve overlade sådan opgaver til os hos Andersen Steel Company.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud skal du blot kontakte os eller komme forbi vores værksted. Vi ser frem til at realisere dit næste projekt. 22 39 90 25ca@andersenssteel.dk