Har du spørgsmål? Ring idag på
22399025
Har du spørgsmål? Ring idag på
24 60 04 25

Ved hjælp af kantbukning kan du forme metalplader til emner eller beslag med vinkler og hjørner. Du kan faktisk minimere svejsningen ved at bukke eller presse et emne i stedet for at svejse det. Dermed forstærker du også emnet. Metalpladerne formes ved hjælp af presseværktøjer og et kraftigt tryk gør, at du får den ønskede vinkel på emnet.

Klik her for et uforpligtende tilbud

Du kan få emnet laserskåret ud i en hvilken som helst form og så få bukket det, så du får lige den ønskede form og vinkel.

Du kan også spare på materialetykkelsen og stadig bevare en stærk konstruktion, hvis metalemnet bukkes frem for at svejses.

Vi kantbukker plader på op til 3000mm med vores 100 tons Guifil, men kan også bukke emner på størrelse med en tændstikæske.

Er du i tvivl, om kantbukning eller svejsning passer bedst til dit projekt, så kom ind forbi med dine tegninger eller ideer, så finder vi den løsning, der passer til dit behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud vedrørende dit projekt. Vi konstruerer prototyper men laver også serier af emner.
2239 9025ca@andersenssteel.dk

Hvad kan vi
HJÆLPE med?

Udfyld formularen eller ring på
22 39 90 25.


Skriv en anmeldelse af os på​ FacebookAndersens Steel Company - Lergårdvej 5, 6040 Egtved
Telefon: +45 22 39 90 25
ca@andersenssteel.dk