Har du spørgsmål? Ring idag på
24 60 04 25
Har du spørgsmål? Ring idag på
24 60 04 25

PE svejsning

PE svejsning udført med præcision og kvalitet

PE-svejsning er en metode som bliver brugt mere og mere. Vi oplever det dog mest inden for vand, gas og spildevandsrør.

Uanset hvad du skal bruge af PE-svejsning står vi altid klar til at realisere dit projekt. Hos Andersen Steel Company kan vi næste påtage os alle typer opgaver indenfor svejsning af plast, store som små.

pe-svejsning af beholder og tank

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med svejsning af plast materialer står vi altid klar til en snak omkring din opgave, og sammen finden den rette løsning.

Udover PE-svejsning og arbejde med plastik, kan vi også står for svejsning i aluminum, rustfrit stål, valsning eller kantbukning.

Klik her for et uforpligtende tilbud på din svejseopgave

Samlingsmetoder ved PE-svejsning

Når man laver en samling med plastmaterialer kan det gøres på ved flere forskellige samlingsmetoder. Arbejdet med PE-svejsning kræver stor ekspertise og præcision. Hos Andersen Steel tilbyder vi PE-svejsning med samlingsmetoderne extrudersvejsning og svejsning med en varmluft plastsvejser.

Vores metoder er yderst effektive, og giver en solid PE-svejsning som holder tæt og kan modstå hårde træk uden at svejsning går fra hinanden.

Extruder svejning svarer lidt til stålverdens CO2-svejser. Af varmluftsvejsere brugere vi blandt andet Leister håndapparatet.

Afhænging af den enkelte PE-svejsning gør vi selvfølgelig brug af den samlingsmetode der giver det bedste slutresultat. Vi går meget i at alle emner der er PE-svejset på vores værksted, er af allerhøjeste kvalitet.

pe-svejsning og svesning af plast

Hvad kan man få svejset i plast

Hos Andersen Steel kan vi udfører svejsning af rør, tanke, beholdere, og meget mere i plast. Det er dog også muligt at lave mange andre ting med PE-svejsning.

Fordi plastsvejsning er en billig og solid måde og fabrikere emner på, ser man det anvendt i stadig højere grad. Man kan for eksempel også PE-svejse en kofanger, der har fået et hak eller samle et plastrør ved hjælp af plastsvejsning.

Det er ligefør at det kun er fantasien der sætter grænser for hvilke elementer i plast der kan svejses.

Lad Andersen Steel Company klare alt PE-svejsning

Har du brug for en dygtig svejser til at stå for PE-svejsning kan du altid kontakte os på 22 39 90 25 eller komme forbi vores værksted. Det er altid muligt at få vores faglige vurdering og rådgivning med på vejen så dit projekt bliver så godt som muligt.

Hvad kan vi
HJÆLPE med?

Udfyld formularen eller ring på
22 39 90 25.


Skriv en anmeldelse af os på​ FacebookAndersens Steel Company - Lergårdvej 5,6040 Egtved
Telefon: +45 22 39 90 25
ca@andersenssteel.dk