Historien omkring Andersens Steel Company

Historien omkring Andersens Steel Company

Andersens Steel company

Christian

 

Jeg er oprindelig uddannet landmand, hvilket giver en stor teknisk viden og erfaring inden for forskellige brancher. Landbruget er meget sæsonpræget og vinterfyringer er er derfor ret almindeligt.

‣ I vinteren 2010 blev jeg derfor ansat på en stor maskinfabrik (Ecm Industries), hvor jeg lavede ufaglært arbejde, såsom og stå ved bukkemaskinen eller en CNC-drejebænk. Da foråret kom, valgte jeg at blive på fabrikken, da der var bedre løn og arbejdstider, selvom jeg stadig altid arbejdede.

‣ I 2011 fik jeg muligheden for og komme i voksenlære som klejnsmed, og det takkede jeg ja til. På fabrikken svejsede vi meget til vindmølleindustrien, hvor der er meget dokumentation og høje krav til svejsningen, så jeg fik certifikater, og blev certificeret svejser. Mange af de ældre bakkede ud, når der skulle være så meget kontrol på svejsningerne, men jeg syntes det var spændende. Imens jeg var på fabrikken var jeg også med på deres montagehold, hvor vi installerede og udviklede nye prototyper til en førende vindmølleproducent.

Svejsning med rørtråd

Svejsning med rørtråd

 

‣ I 2015 tog jeg svendeprøven som klejnsmed. Det var en tirsdag og lørdagen inden blev jeg far til en lille dreng. Jeg var ikke meget til stede i de forberedende timer inden svendeprøven, da vi var indlagt den første uge, fordi vores søn blev født for tidligt, men alligevel lykkes det mig og få et 12-tal til svendeprøven.

‣ I 2017 tog jeg hul på et helt nyt kapitel med overtagelsen af MA-techs 500 km2 store værksted og tilhørende maskiner. Jeg kendte ejeren Leif – som barn legede jeg med hans søn. MA-tech har eksisteret i 35 år. De startede med at lave brændeovne og har primært produceret rustfri emner til fiskeopdræt. Det var dengang i begyndelsen af den danske aqua kultur, man arbejdede på at “belufte” vandet. Ingeniørerne havde ideerne og Leif kunne udføre det i stål.

Christian med til salg skiltet.

Christian med til salg skiltet.

 

Leif havde i 2017 længe døjet med helbredet og i starten varetog jeg virksomheden 4-5 aftener om ugen for Leif, indtil vi kunne få overdragelsen på plads. Og Ma-Tech kunne blive en del af Andersens Steel Company.

Med overtagelsen af MA-tech blev paletten af produkter udvidet, da de nye faciliteter gør det muligt at lave drejning, fræsning, kantbukning og klipning, foruden det smede- og pladearbejde i rustfrit stål, aluminium og sort jern, jeg primært har beskæftiget mig med.

 

 

By |2018-08-03T11:59:41+00:00august 2nd, 2018|Andersens Steel Company|
RING NU
Translate »

Call Now